| | На заглавную Ответить
Голос!!! | Страницы: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 > | Raisa апа | |
| Beauty, сез карасагыз - без багып торабыз, сездә көнбагыш булса - бездә ул айбагар... Менә сиңа әдәби тел...Арабызда аерма бар шул. | Beauty | |
| Raisa апа, мин баксам, шылай багармын, бәбәкләремне терәп, бөтөн Сергац оцоп китәр...Ә brr имам болса, буть любезен, әдәби телдә сүләшергә тиеш, әдәби тельне бөтөн мәдрәсәләрдә электән элек окытканнар идэ, ату надан болып клырсын...Ә brr имам болырга притиндавать итә...бо-о-от шылай шол....... | Beauty | |
| Рәйсә апа, син касе ауылдан? | Пачча | |
| Бразилии, сиськи - это же твоя любимая тема
Мне эта Калимуллина понравилась, и голос хороший и шарм есть.--- ???????? ?????????: ?????? | Пачча | |
| Бляха муха! Бразилии - это Брр) --- ???????? ?????????: ?????? | Raisa апа | |
| Beauty, үзем Мәскәү дигән авылдан, ә анам белән атам - берсе бер авылдан,икенчесе үзгәдән.Атам Мәдәнәдән. | Beauty | |
| Raisa апа, ну инде икенЦесе. (үзгәдән - это секретный авыл?))))) Мин Суксудан, таныш болык.
| Beauty | |
| Ка-а-а-роч, Эльмира о-о-очень хорошая певица и артистка. Вотъ! | Raisa апа | |
| Beauty, Сук-суда булганым бар, күрешләрем аннан. Әдәби телдә генә язып булмый шул, үзеңнеке өскә цыга...Сук-су просто преследует меня... | РАДУГА | |
| Beauty, привет!
А Идель Мухаметзянова тоже татарка?--- ...???? ????? ?????, ?????? ?????? ?????, ??? ? ??????????? ??????.
| Beauty | |
| РАДУГА, ка-а-анешна? А ты сомневалась? И Злат Хабибуллин думаю не русский. А вот Дина Гарифуллина (кажется так её фамилия), она вроде башкирка. А што? | Beauty | |
| Ччёрт, не поздаровалась я с тобой
Здраствуй, РАДУГА, ! | Beauty | |
| Raisa апа, а я в Суксу только один раз и была, когда в 1 классе училась, и всё | РАДУГА | |
| Beauty, просто все пишут о Эльмире и Дине,но и Идель хорошо поет. --- ...???? ????? ?????, ?????? ?????? ?????, ??? ? ??????????? ??????.
| Beauty | |
| РАДУГА, Иделия вообще замечательно поёт, много чего может, но её уволили из голоса, на финишной прямой, только Дина с Эльмирой остались, поэтому о них и говорят. | Beauty | |
| какие-то запятые я мимо ставлю...ну ладно, поймут))) | | Страницы: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 > | На заглавную Ответить
|
Незарегистрированные пользователи не могут писать на форумe Пожалуйста, Авторизуйтесь или Пройдите регистрацию |